Oväntat möte

I skymningen tog vi en promenad med hunden. I Stadsparken fick vi syn på en grupp ungdomar som satt på några parksoffor och pratade. En av de unga männen hade en präktig mohawk. Har förstått att det finns olika typer av mohawk och till vilken kategori den här hör vet jag inte, men den var imponerande. Jag kunde inte motstå frestelsen utan gick fram och bad att få ta några bilder.

Några bilder var helt ok, men även de andra i gruppen ville bli fotograferade så det fick bli en gruppbild till att börja med. Kul!

Vare sig ljuset eller omgivningen var väl den allra bästa för att göra den pampiga frisyren rättvisa, men några bilder blev det. Hoppas att få ta några fler och bättre framöver.

Lite senare stötte vi på några av ungdomarna igen. Denna gång på Storgatan. Hörde någon som ropade: “Vi har också fina frisyrer. Kom och ta en bild på oss.” Det gick förstås inte att motstå och det blev några bilder på de två som satt utanför Ströget. Hoppas även där att få fler tillfällen till att ta lite bilder när ljuset är bättre.

Två intressanta möten med trevliga ungdomar. Vilken bra avslutning på kvällen.
©Tom Gagner Fotograf


Published by

Tom Gagner Photographer

Freelance Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s